מתכונים קלים מתכוני עוף פרגיות בצ'ילי מתוק, סויה, דבש ושום

פרגיות בצ'ילי מתוק, סויה, דבש ושום

מאת אסף כהן
פרגיות בצ'ילי מתוק, סויה, דבש ושום

פרגיות בצ'ילי מתוק, סויה, דבש ושום

על ידי 7 ביוני 2015

פרגיות בצ'ילי מתוק, סויה, דבש ושום הן פרגיות קלות להכנה, טעימות ועסיסיות במיוחד. הרוטב של הפרגיות מתקרמל היטב במהלך הבישול והפרגיות הופכות מתקתקות, מעט פיקנטיות ומאוד מאוד טעימות ומוצלחות.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פותחים את הקצוות של הפרגיות עם סכין (לקצות הפרגיות יש חלקים עבים - פשוט פורסים כמעט עד הסוף - ופותחים).
  • מכניסים את הפרגיות לקערה יחד עם הצ'ילי המתוק, הסויה, הדבש והשום הכתוש ומעסים ומערבבים בידיים עד שהכל מתערבב ומכוסה במשרה.
  • עוטפים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד שעתיים.
  • מחממים מחבת עם מעט ספריי שמן על אש גבוהה.
  • כשהמחבת חמה - מוסיפים את הפרגיות בשכבה אחת ושומרים בצד את הקערה עם המשרה.
  • מבשלים 7 דקות על אש בינונית - גבוהה.
  • הופכים את הפרגיות בעזרת מלקחיים, שופכים על הפרגיות את המשרה שנשאר בקערה ומבשלים עוד 7 דקות.
  • הופכים שוב - מבשלים עוד 3 דקות.
  • הופכים עוד פעם (בשלב זה הרוטב כבר אמור להיות סמיך ודביק והפרגיות מתחילות להשחים) ומבשלים עוד 3 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס וסלט ירוק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: