23.7אלף
הדפסה
פרגיות בסילאן וצ'ילי מתוק
פרגיות בצ'ילי מתוק וסילאן ובצל מקורמל - הכי פשוט, הכי טעים הכי ללקק את האצבעות. פרגיות בצ'ילי מתוק וסילאן הן כל כך טעימות שמראש כדאי להכין כמות - כי כולם יטרפו אותן בשניות.
- זמן הכנה : 35 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פרגיות - קילו
- צ'ילי מתוק - חצי כוס
- סילאן - חצי כוס
- בצל - אחד קטן
- שמן קנולה - 3-4 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הפרגיות משאריות שומן.
- בעזרת סכין פותחים קלות את הקצוות.
- חוצים כל נתח פרגית ל2. שיהיו חתיכות כיפיות לאכילה ושמים בקערה.
- יוצקים על הפרגיות את הצ'ילי המתוק והסילאן ומערבבים היטב.
- מכניסים למקרר לחצי שעה - שעה שהפרגיות יספגו את הטעמים היטב.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן קנולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד שהוא משחים קלות.
- מוסיפים את הפרגיות בשכבה אחת מסודרת ודואגים לשפוך למחבת את כל הרוטב מהקערה.
- סוגרים את המחבת עם מכסה ומבשלים על אש בינונית 7 דקות
- אחרי 7 דקות הופכים את הפרגיות וסוגרים לעוד 7 דקות.
- פותחים את המחבת - הופכים שוב ומגבירים את האש לבינונית - גבוהה ומבשלים עוד 3 דקות עם מכסה.
- ואז הופכים ומבשלים שוב עוד 10 דקות עד שהרוטב מסמיך והפרגיות משחימות יפה.
זהו! מוכן!
מעבירים לצלחת מרכזית וטורפים.