מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור

עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור

מאת אסף כהן
עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור

עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור

על ידי 16 במרץ 2016

ארוחת שבת לא היתה קלה יותר וטעימה יותר! עוף עם תפוחי אדמה ופטריות בתנור זו פשוט ארוחה נהדרת וטעימה בזמן הכנה קצר - זורקים לתנור ומוציאים כשהריח כבר כל כך טוב וחזקשאי אפשר לעמוד בפניו. עוף עם תפוחי אדמה ופטריות זו מנה שבוודאות תככב אצלכם על שולחן האוכל הרבה זמן.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חלקי העוף ושמים בקערה גדולה.
  • מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גסות ומוסיפים לקערה (אם משתמשים בתפוחי אדמה קטנטנים - לא מקלפים אלא חוצים ל2 ושמים בקערה)
  • מקלפים את הבצל, חותכים לקוביות גסות ומוסיפים לקערה.
  • מקלפים את שיני השום, מועכים אותן קלות ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את הפטריות.
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים את שמן הזית.
  • מערבבים את הכל בידיים עד שהעופות והירקות מצופים ברוטב ושמן זית.
  • מעבירים את תכולת הקערה לתבנית עם נייר אפייה. מסדרים את העופות במסגרת התבנית ואת הירקות בפנים בשכבה אחידה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה שלמה.
  • מוציאים.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט ירקות טריים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: