5.1אלף 
הדפסה
עוף בתנור בבישול ארוך
עוף בלי סיבוכים. עוף בתנור בבישול ארוך הוא עוף עם מינימום התעסקות ומקסימום טעם. מלח, פלפל, שמן זית משובח - ולתנור לשעתיים בחום בינוני. העוף הופך לקריספי, מתפרק מהעצם וכמובן טעים מאוד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 2h 00 min
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שוקי עוף - 6-8 יחידות (אפשר גם כרעיים)
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- שמים את העוף בקערה.
- מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
- מזליפים שמן זית (משהו כמו כפית שמן על כל נתח שיש בקערה)
- מערבבים ומעסים הכל בידיים.
- מעבירים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מכניסים לתנור ב150 מעלות לשעתיים.
זהו! מוכן!
מגישים עם תפוחי אדמה וירקות בתנור וחלה טריה לניגוב הנוזלים הטעימים מהתבנית.