מתכונים קלים מתכוני עוף עוף בשומשום

עוף בשומשום

מאת אסף כהן
עוף בשומשום

עוף בשומשום

על ידי 29 באוקטובר 2013

עוף בשומשום - השניצל האסייתי הנהדר - עכשיו אצלכם בצלחת. חזה עוף פרוס דק בציפוי טמפורה ושומשום הוא פריך ומאוד מאוד טעים. ואפשר להכין גם בתנור!

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את חזה העוף לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ.
  • מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה היטב בעזרת מטרפה עד שנוצרת בלילה חלקה וסמיכה.
  • טובלים את חזה העוף בבלילת הטמפורה ומצפים בשומשום. (אפשר לקצר הליכים ולשים את כל חזה העוף יחד בטמפורה ורק להוציא ולצפות בשומשום).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את חזה העוף המצופה עד להשחמה קלה. (בערך 5-6 דקות).
  • להכנה בתנור - להניח על נייר אפיה ולהכניס לתנור ב200 מעלות ל10 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק, קטשופ ותוספות כמו צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: