4.1אלף 
הדפסה
עוף בפרורי לחם
עוף בפרורי לחם היא מנה קלה מאוד להכנה אפילו יחסית לשאר מתכוני עוף בתנור, טעימה במיוחד וילדים נורא אוהבים אותה (גם מבוגרים, כן?). צריכים עוד סיבות להכין עוף בפרורי לחם? אז קדימה לעבודה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 50 דקות
מרכיבים
- שוקי עוף - 8 (אפשר גם ירכיים)
- פרורי לחם - כוס וחצי
- פפריקה מתוקה - כף גדושה
- אורגנו יבש - כף לא גדושה
- כמון - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שקית ניילון - ללא חורים
- שמן זית
הוראות הכנה
- מכניסים לשקית את כל התבלינים ופרורי הלחם ומערבבים טוב טוב.
- פותחים את השקית ומכניסים נתח עוף, סוגרים, מערבבים את השקית עד שכל העוף מצופה ומוציאים לתבנית.
- חוזרים על הפעולה עד שכל העופות מצופים ובתבנית (שימו לב - לא לדחוס את העופות בתבנית, שיהיה קצת מרווח נגיעה בניהם.)
- מזליפים על כל נתח מעט שמן זית (לא המון - אבל לא להתקמצן).
- מכניסים לתנור ל50 דקות ב190 מעלות.
זהו! מוכן. מגישים את העוף עם תפוח אדמה וטורפים את כל התבנית. תאמינו לי שלא תצליחו להפסיק לטרוף.