3.9אלף 
הדפסה
עוף בפלפלים ופטריות
רוצים מנה עיקרית מושלמת לשבתות וחגים בלי להתאמץ יותר מדי? עוף בפלפלים ופטריות זו התשובה. עוף בפלפלים ופטריות הוא טעים, צבעוני וקל מאוד להכנה - וטעים כל כך!
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 55 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שוקי עוף - 8 (אפשר עם ירכיים)
- פלפל ירוק - 1
- פלפל אדום - 1
- בצל - 1
- פטריות - סלסלה
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית גדושה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 4 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- מנקים את הפטריות וחותכים אותן לרבעים.
- חותכים את הבצל לחצי ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ.
- מכניסים את כל המרכיבים, חלקי העוף כולל התבלינים ושמן הזית לקערה.
- מערבבים ולשים היטב עד שהכל מצופה בשמן ותבלינים.
- מעבירים את הכל לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מכניסים לתנור ל180 מעלות ל55 דקות.
זהו! מוכן!
להגיש עם אורז, תפוחי אדמה או תוספת אחרת.