מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח עוף בפלפלים ופטריות

עוף בפלפלים ופטריות

מאת אסף כהן
עוף בפלפלים ופטריות

עוף בפלפלים ופטריות

על ידי 18 באוגוסט 2014

רוצים מנה עיקרית מושלמת לשבתות וחגים בלי להתאמץ יותר מדי? עוף בפלפלים ופטריות זו התשובה. עוף בפלפלים ופטריות הוא טעים, צבעוני וקל מאוד להכנה - וטעים כל כך!

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 55 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • מנקים את הפטריות וחותכים אותן לרבעים.
  • חותכים את הבצל לחצי ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ.
  • מכניסים את כל המרכיבים, חלקי העוף כולל התבלינים ושמן הזית לקערה.
  • מערבבים ולשים היטב עד שהכל מצופה בשמן ותבלינים.
  • מעבירים את הכל לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
  • מכניסים לתנור ל180 מעלות ל55 דקות.

זהו! מוכן!

להגיש עם אורז, תפוחי אדמה או תוספת אחרת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: