3.6אלף 
הדפסה
עוף במרינדה אסייתית בציפוי פריך
כמה טעים - ככה פשוט. עוף במרינדה אסייתית של צ'ילי מתוק, סויה ודבש בציפוי פרורי לחם ואפיה בתנור נותנים לנו עוף פריך ומה זה טעים. קל מאוד להכנה וטעים כל כך!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 55 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מורידים את העור מחלקי העוף.
- מערבבים בקערה את הצ'ילי המתוק, הדבש והסויה עם מטרפה עד שנוצר רוטב אחיד.
- מכינים קערה עם פרורי לחם.
- לוקחים נתח של עוף, טובלים ומצפים אותו היטב במרינדה הסמיכה ועוטפים אותו מכל הכיוונים.
- מעבירים לקערת הפרורים ומצפים אותו בפרורים מכל הכיוונים - ומעבירים לתבנית עם שוליים גבוהים (מומלץ לרסס עם קצת ספריי שמן)
- אחרי שסיימנו לצפות את כל העוף - מזליפים על הכל מעט שמן זית.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל55 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן או אורז אסייתי