4.7אלף 
הדפסה
עוף בדבש ושום בציפוי פרורי לחם בתנור
גם דבש, גם שום, גם ציפוי פריך - מה עוד צריך בשביל להפוך את העוף למושלם? אה כן - שהכל מבושל בתנור! עוף במרינדה של דבש ושום בציפוי של פרורי לחם באפיה ארוכה בתנור בחום בינוני תתן לנו עוף קריספי מבחוץ ומושלם מבפנים. עוף בדבש ושום בציפוי פרורי לחם בתנור - קל להכנה וטעים במיוחד.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- שמים את חלקי העוף בקערה.
- מוסיפים פנימה את הדבש והשום הכתוש ומערבבים היטב עד שכל הנתחים מצופים ונחים במשרה.
- סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. (למי שאין זמן או סבלנות לחכות - ממשיך מיד לשלב הבא)
- מכינים קערה עם פרורי לחם ושומשום (יחס של 1:2 לטובת הפירורים) ומערבבים.
- מכינים תבנית עם נייר אפיה.
- מחממים את התנור ל160 מעלות.
- לוקחים כל נתח עוף - מצפים אותו בפירורים (אין צורך בביצה - המשרה מספיק דביק) מכל הכיוונים ומניחים על התבנית.
- מזליפים שמן זית (בערך 2 כפיות) על גבי כל נתח עוף.
- מכניסים לתנור לשעה שלמה.
זהו! מוכן.
מגישים עם תפוחי אדמה וירקות בתנור.