עוף בדבש ובצל

מאת אסף כהן
עוף בדבש ובצל

עוף בדבש ובצל

על ידי 1 בספטמבר 2015

עוף כל כך קל וטעים להכנה שזה לא להאמין. בצל ודבש הולכים פשוט נהדר יחד - ועם עוף בתנור זה פשוט מעדן. הדבש והבצל מתקרמלים במתיקות יחד ומתקבלת מנה נהדרת של עוף בדבש ובצל שהוא כל כולו תענוג.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • שמים את העוף בקערה.
  • מוסיפים את הדבש, הבצל והשום הכתוש.
  • מערבבים היטב בידיים.
  • מעבירים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים ומסדרים בשכבה אחת (מוודאים שרוב הבצל נמצא למעלה)
  • מזליפים שמן זית על העופות.
  • מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות לשעה - כשאחרי חצי שעה פותחים את התנור, הופכים את העוף ומחזירים.

זהו! מוכן!

מגישים עם תפוחי אדמה, או עם אורז לבן והרבה רוטב!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: