4.6אלף
הדפסה
עוף בדבש ובצל
עוף כל כך קל וטעים להכנה שזה לא להאמין. בצל ודבש הולכים פשוט נהדר יחד - ועם עוף בתנור זה פשוט מעדן. הדבש והבצל מתקרמלים במתיקות יחד ומתקבלת מנה נהדרת של עוף בדבש ובצל שהוא כל כולו תענוג.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
- שמים את העוף בקערה.
- מוסיפים את הדבש, הבצל והשום הכתוש.
- מערבבים היטב בידיים.
- מעבירים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים ומסדרים בשכבה אחת (מוודאים שרוב הבצל נמצא למעלה)
- מזליפים שמן זית על העופות.
- מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות לשעה - כשאחרי חצי שעה פותחים את התנור, הופכים את העוף ומחזירים.
זהו! מוכן!
מגישים עם תפוחי אדמה, או עם אורז לבן והרבה רוטב!