מתכונים קלים מתכוני עוף כנפי עטלף

כנפי עטלף

מאת אסף כהן
כנפי עטלף

כנפי עטלף

על ידי 28 באפריל 2015

טוב, לא מדובר באמת בכנפי עטלף... כנפי עטלף הן כנפי עוף ברוטב שחור של סויה ושום בציפוי פריך במיוחד והן כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות - שהן תהפוכנה לאורחות קבועות בתפריט השבועי שלכם.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 21 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן ל2 על העצם ושמים בקערה קטנה.
  • מוסיפים את הסויה ואבקת השום ומערבבים היטב.
  • מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל4 שעות לפחות (עד 24 שעות - כל המרבה הרי זה משובח).
  • מכינים קערה עם כוס קמח ומחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכניסים כל כנף לקמח ומצפים היטב - ומכניסים לשמן העמוק. מטגנים בכל פעם 6-7 כנפיים.
  • מטגנים את הכנפיים 7 דקות ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי חריף, צ'ילי מתוק ומיונז.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: