5אלף 
הדפסה
כנפיים במרינדה פיקנטית בתנור
למי שאוהב חריף - מדובר בכנפיים הטעימות ביותר שאפשר להכין - באחריות. הכנפיים יושבות במרינדה חמצמצה עם שום, מקבלות צליה טובה ומתקרמלות בתנור, ובסוף מוקפצות ברוטב חריף מתקתק שעוטף את הכנפיים בטעם משגע שאי אפשר להפסיק לאכול.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- למרינדה
- חומץ אורז - רבע כוס
- סויה - כף
- שום כתוש - 2 שיניים
- צ'ילי גרוס - קורט
- שמן קנולה - 3 כפות
- לרוטב
- צ'ילי מתוק - רבע כוס
- רוטב סרירצ'ה - כף
- סויה - כפית
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותו ל2 על העצם.
- מניחים את הכנפיים בקערה ושופכים פנימה את חומרי המשרה.
- מעסים טוב טוב את הכנפיים עד שכל המשרה עוטף את הכנפיים.
- סוגרים את הקערה ומכניסים למקרר ל4 שעות.
- לאחר 4 שעות מעבירים את הכנפיים לנייר אפייה.
- מכניסים לתנור ב200 מעלות ל25 דקות.
- הופכים ומכניסים לעוד 20 דקות. בזמן הזה הכנפיים יתחילו להתקרמל והכל יקבל גוון שחרחר - זה לא שרוף! זה טעים!
- מוציאים את הכנפפיים לקערה.
- מכניסים למחבת גדולה את חומרי המשרה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- שופכים פנימה את הכנפיים ומקפיצים עד שכל הכנפיים מצופות היטב ברוטב.
זהו! מוכן!
מגישים עם הרבה מטליות לחות.