4.8אלף
הדפסה
כנפיים מתוקות בסגנון יפני
כנפיים נהדרות בסגנון יפני - כלומר שילוב של מגוון טעמים מתוקים ומלוחים כאחד. הרוטב היפני מתבשל על כנפיים בציפוי קריספי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
- שמים את הכנפיים בקערה עם הביצה הקמח.
- מערבבים היטב עד שכל הכנפיים מצופות בבלילה.
- מחממים את שמן הקנולה לטיגון עמוק.
- מדליקים תנור על 180 מעלות שיתחמם בינתיים.
- כשהשמן רותח מכניסים את הכנפיים ומטגנים עד להשחמה (4-5 דק' בערך) ומוציאים.
- מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים (מומלץ לרסס אותה מעט בספריי שמן)
- בקערה קטנה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב היפני.
- יוצקים את הרוטב על גבי הכנפיים.
- מכניסים את תבנית הכנפיים לאמצע התנור ל35 דקות כשכל 5 דקות פותחים - יוצקים עם כף את הרוטב על הכנפיים וסוגרים.
זהו! מוכן!