4.5אלף 
הדפסה
כנפיים מטוגנות חמוץ מתוק
אין ספק שכנפיים זה חטיף ארוחה מעולה כשיש איזה אירוע טלוויזיוני בשעת ארוחת הערב ולא בא לכם להתאמץ. אז אם לא מתחשק לכם להכין כנפיים מטוגנות בציפוי חריף הנה לפניכם מתכון לכנפיים מטוגנות בסיסיות ברוטב חמוץ מתוק - קלות להכנה. תהנו.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- קמח - 2 כפות גדושות
- צ'ילי מתוק - חצי כוס
- דבש - 3 כפות
- סויה - 2 כפות
- שום כתוש - 2 שיניים
- שומשום
- מרגרינה בטעם חמאה - 30 גרם (2 כפות)
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים.
- בעזרת סכין חוצים כל כנף בנקודת החיבור ל2 חלקים.
- שמים את הכנפיים בקערה, מפזרים עליהן קמח ומעסים אותן עד שהן מצופות בעיסת קמח.
- מטגנים בשמן עמוק לא רותח (150 מעלות),4 -5 כנפיים בכל פעם - עד השחמה קלה.
- מוציאים את הכנפיים לנייר סופג.
- מערבבים בקערה את הצ'ילי המתוק, הדבש, הסויה והשום*.
- ממיסים מרגרינה במחבת.
- שופכים את התערובת למחבת ומביאים לרתיחה (עניין של שניות).
- מכניסים את הכנפיים למחבת ומקפיצים ומערבבים עד שהכנפיים מצופות לחלוטין.
- מפזרים שומשום ומערבבים.
- מוציאים ולקערה.
זהו! מוכן! מגישים עם צ'יפס, קערה לעצמות ומגבוני ידיים.
בתאבון!
*טיפ נוסף - אם לא בא לכם להתחיל להתעסק בערבוב הרוטב (למרות שהוא מה זה טעים...) פשוט תערבבו צ'ילי מתוק עם רוטב טריאקי מוכן. זה יעשה לכם את העבודה.