4.5אלף
הדפסה
כנפיים מטוגנות בציפוי פאנקו
כנפיים פריכות, טעימות ומתובלות במיוחד בציפוי פאנקו שנותן פריכות נעימה בפה. כנפיים בציפוי פאנקו הן קלות להכנה ומאוד מאוד טעימות.
- זמן הכנה : 30 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- פרורי פאנקו - כוס וחצי
- קמח - חצי כוס
- פפריקה מתוקה - כף (אפשר גם חריפה)
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- ביצה - 1
- חרדל - כפית
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
- מים - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן ל2 על העצם.
- שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים קרים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
- מביאים את הכנפיים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 3 דקות.
- בינתיים מכינים קערה עם פרורי פאנקו וקערה גדולה ריקה.
- מסננים את הכנפיים מהמים לקערה הגדולה וממתינים כמה דקות הכנפיים יתקררו.
- מוסיפים לקערה את הקמח, הפפריקה, השום, המלח והפלפל.
- שוברים פנימה את הביצה ומוסיפים כפית חרדל.
- מערבבים ולשים הכל בידיים עד שכל הכנפיים מצופות בבלילה.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או בסיר.
- כשהשמן רותח לוקחים כנף, מצפים בפרורי פאנקו ומכניסים לשמן הרותח.
- ממשיכים כך עד שאין מקום.
- מטגנים 5 דקות עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
- חוזרים על הפעולות עד שאין יותר כנפיים.
זהו! מוכן!
מגישים עם רטבים לטבילה כמו צ'ילי חריף, צ'ילי מתוק, מיונז שום ועוד.