3.5אלף
הדפסה
כנפיים חריפות מתוקות בסרירצ'ה ודבש
הכנפיים האלו מיועדות לחובבי כנפיים רציניים. כנפיים שהן גם חריפות אבל גם מתוקות. כנפיים בסרירצקה ודבש הן כנפיים שפשוט מתפרקות מהעצם מרוב שהן קריספיות והן טעימות כל כך - שמראש כדאי להכין כפול.
- זמן הכנה : 25 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- מים - לפי הצורך
- קמח - כף
- פפריקה חריפה - כף שטוחה
- אבקת שום - כפית
- פלפל שחור - כפית
- מלח - לפי הטעם
- דבש - 2 כפות
- צ'ילי מתוק - 2 כפות
- רוטב סרירצ'ה - 2 כפות
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם.
- מכניסים את הכנפיים לסיר קטן ומוסיפים מים קרים עד לכיסוי ועוד ס"מ.
- מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות על אש בינונית.
- מכבים את האש ומסננים את הכנפיים מהמים.
- מחכים שיתקררו לטמפ' החדר.
- מוסיפים את הקמח, הפפריקה החריפה, אבקת השום, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב שכל הכנפיים תהיינה מצופות.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן חם מכניסים את הכנפיים ומטגנים 3 דקות עד להשחמה ומוציאים לקערה.
- מחממים מחבת גדולה על הכיריים.
- כשהמחבת חמה מוסיפים את הדבש, הסרירצ'ה והצ'ילי המתוק.
- מחממים עד שכל העסק מבעבע ואז מכניסים פנימה את הכנפיים.
- מקפיצים ומערבבים את הכנפיים ברוטב עד שכל הכנפיים מצופות רוטב - והרוטב עצמו מסמיך ומתקרמל על הכנפיים.
- מעבירים את הכנפיים לקערת הגשה.
זהו! מוכן!
להגיש עם צ'יפס מתובל ומגבונים לחים...