מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים חריפות מתוקות בסרירצ'ה ודבש

כנפיים חריפות מתוקות בסרירצ'ה ודבש

מאת אסף כהן
כנפיים חריפות מתוקות בסרירצ'ה ודבש

כנפיים חריפות מתוקות בסרירצ'ה ודבש

על ידי 5 ביולי 2015

הכנפיים האלו מיועדות לחובבי כנפיים רציניים. כנפיים שהן גם חריפות אבל גם מתוקות. כנפיים בסרירצקה ודבש הן כנפיים שפשוט מתפרקות מהעצם מרוב שהן קריספיות והן טעימות כל כך - שמראש כדאי להכין כפול.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם.
  • מכניסים את הכנפיים לסיר קטן ומוסיפים מים קרים עד לכיסוי ועוד ס"מ.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות על אש בינונית.
  • מכבים את האש ומסננים את הכנפיים מהמים.
  • מחכים שיתקררו לטמפ' החדר.
  • מוסיפים את הקמח, הפפריקה החריפה, אבקת השום, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב שכל הכנפיים תהיינה מצופות.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • כשהשמן חם מכניסים את הכנפיים ומטגנים 3 דקות עד להשחמה ומוציאים לקערה.
  • מחממים מחבת גדולה על הכיריים.
  • כשהמחבת חמה מוסיפים את הדבש, הסרירצ'ה והצ'ילי המתוק.
  • מחממים עד שכל העסק מבעבע ואז מכניסים פנימה את הכנפיים.
  • מקפיצים ומערבבים את הכנפיים ברוטב עד שכל הכנפיים מצופות רוטב - והרוטב עצמו מסמיך ומתקרמל על הכנפיים.
  • מעבירים את הכנפיים לקערת הגשה.

זהו! מוכן!

להגיש עם צ'יפס מתובל ומגבונים לחים...

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: