4.3אלף
הדפסה
כנפיים בתנור ברוטב ביתי
הכנפיים הכי קלות והכי טעימות שאפשר להכין בבית בלי הכנה מוקדמת. לוקחים 3 רטבים מוכנים שיש בכל בית, מערבבים אותם עם הכנפיים, דוחפים לתנור ומקבלים כנפיים טעימות בטירוף. בלי טיגון, בלי לכלוך בלי התעסקות - רוטב, תנור ולטרוף.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 55 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- רוטב ברביקיו - 3 כפות
- צ'ילי מתוק - 3 כפות
- צ'ילי חריף - 3 כפות
- ספריי שמן - מעט
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם ל2.
- שמים את הכנפיים בקערה.
- מוסיפים לקערה את הרטבים ומערבבים טוב טוב.
- סוגרים את הקערה עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
- מרססים תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים עם מעט ספריי שמן.
- מוציאים מהמקרר ומעבירים לתבנית בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ל180 מעלות ל30 דקות.
- אחרי 30 דקות פותחים את התנור ובעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים.
- מכניסים את הכנפיים חזרה לתנור לעוד 20 דקות.
- לאחר 20 דקות - מעבירים את התנור לגריל עליון לעוצמה מקסימלית ל3 דקות.
זהו! מוכן!