מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בתנור במרינדת חרדל וסויה

כנפיים בתנור במרינדת חרדל וסויה

מאת אסף כהן
כנפיים בתנור במרינדת חרדל וסויה

כנפיים בתנור במרינדת חרדל וסויה

על ידי 17 ביולי 2014

כנפיים טעימות מלוחות - חריפות שנעשות בתנור. כנפיים בחרדל וסויה מומלצות למי שמחפש כנפיים ברוטב ניטרלי, לא חריף מדי ולא דביק מדי - אלא בדיוק באמצע. קלות להכנה, טעימות בתנור או על המנגל.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם - ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את כל חומרי המשרה ומערבבים טוב טוב בידיים עד שכל הכנפיים מצופות. סוגרים את הקערה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות (עד 12 שעות - ככל ששמים יותר זמן הטעמים יותר טובים).
  • מרפדים תבנית בנייר כסף ומעבירים לתוכה את הכנפיים בשכבה אחידה.
  • מכניסים לתנור ב190 מעלות ל40 דקות - כשאחרי 20 דקות הופכים את הכנפיים וממשיכים לבשל.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס מתובל, טבעות בצל או נאצ'וס

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: