3.6אלף
הדפסה
כנפיים בתנור במרינדת חרדל וסויה
כנפיים טעימות מלוחות - חריפות שנעשות בתנור. כנפיים בחרדל וסויה מומלצות למי שמחפש כנפיים ברוטב ניטרלי, לא חריף מדי ולא דביק מדי - אלא בדיוק באמצע. קלות להכנה, טעימות בתנור או על המנגל.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם - ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה את כל חומרי המשרה ומערבבים טוב טוב בידיים עד שכל הכנפיים מצופות. סוגרים את הקערה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות (עד 12 שעות - ככל ששמים יותר זמן הטעמים יותר טובים).
- מרפדים תבנית בנייר כסף ומעבירים לתוכה את הכנפיים בשכבה אחידה.
- מכניסים לתנור ב190 מעלות ל40 דקות - כשאחרי 20 דקות הופכים את הכנפיים וממשיכים לבשל.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס מתובל, טבעות בצל או נאצ'וס