מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים ברוטב ברביקיו

מאת אסף כהן
כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים ברוטב ברביקיו

על ידי 26 בפברואר 2013

מתכון קליל לכנפיים ברוטב ברביקיו. מיועד למי שרוצה להכין כנפיים אבל אין לו כוח להתחיל לערבב חומרים תבלינים ורטבים. הכי קל בעולם, טעים מאוד מאוד!

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים כל כנף לחצי בחיבור באמצע.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
  • שמים את הכנפיים בסיר עם מים - ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10 דקות.
  • בינתיים מחממים שמן במחבת, ומטגנים את הבצל.
  • כשהבצל נהיה שקוף - מנמיכים את האש ומוסיפים את השום ומערבבים.
  • מטגנים עוד כ5-6 דקות - עד שהבצל משחים כולו.
  • מוציאים את הבצל והשום לקערה נפרדת.
  • כשהכנפיים מסיימות את 10 דקות הבישול שלהן - מסננים אותן מהמים ומעבירים לקערה.
  • ממתינים 10 דקות להתקררות הכנפיים לטמפ' שניתן יהיה געת בהן.
  • מזרים מענליהן את הקמח ומעסים טוב טוב שכל הכנפיים יהיו מצופות.
  • מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
  • במחבת שבה טיגנו את הבצל מוסיפים כפית של שמן קנולה.
  • שופכים למחבת את רוטב הברביקיו ומביאים לרתיחה
  • מכניסים פנימה את הכנפיים יחד עם הבצל והשום ומקפיצים (או מערבבים עם כף עץ למי שמפחד להקפיץ) עד שכל הכנפיים מצופות רוטב.
  • מוציאים לקערת הגשה.

זהו! מוכן.

מגישים עם תפוחי אדמה מתובלים מטוגנים או מהתנור, וכמובן מגבונים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: