5אלף
הדפסה
כנפיים ברוטב ברביקיו
מתכון קליל לכנפיים ברוטב ברביקיו. מיועד למי שרוצה להכין כנפיים אבל אין לו כוח להתחיל לערבב חומרים תבלינים ורטבים. הכי קל בעולם, טעים מאוד מאוד!
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים כל כנף לחצי בחיבור באמצע.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
- שמים את הכנפיים בסיר עם מים - ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10 דקות.
- בינתיים מחממים שמן במחבת, ומטגנים את הבצל.
- כשהבצל נהיה שקוף - מנמיכים את האש ומוסיפים את השום ומערבבים.
- מטגנים עוד כ5-6 דקות - עד שהבצל משחים כולו.
- מוציאים את הבצל והשום לקערה נפרדת.
- כשהכנפיים מסיימות את 10 דקות הבישול שלהן - מסננים אותן מהמים ומעבירים לקערה.
- ממתינים 10 דקות להתקררות הכנפיים לטמפ' שניתן יהיה געת בהן.
- מזרים מענליהן את הקמח ומעסים טוב טוב שכל הכנפיים יהיו מצופות.
- מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
- במחבת שבה טיגנו את הבצל מוסיפים כפית של שמן קנולה.
- שופכים למחבת את רוטב הברביקיו ומביאים לרתיחה
- מכניסים פנימה את הכנפיים יחד עם הבצל והשום ומקפיצים (או מערבבים עם כף עץ למי שמפחד להקפיץ) עד שכל הכנפיים מצופות רוטב.
- מוציאים לקערת הגשה.
זהו! מוכן.
מגישים עם תפוחי אדמה מתובלים מטוגנים או מהתנור, וכמובן מגבונים.