4.6אלף
הדפסה
כנפיים ברוטב ברביקיו ותבלינים בתנור
הכי קל הכי כיף הכי טעים - כנפיים ברוטב ברביקיו עם תבלינים טעימים, קצת שמן זית - והופ לתנור. הכנפיים מקבלות את הטעם החזק של הברביקיו וטוויסט של תבלינים ובבישול בתנור הכנפים נהיות קריספיות וטעימות במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 55 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- רוטב ברביקיו - 4 כפות
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 3 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן ל2 על העצם.
- מכניסים את הכנפיים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מוסיפים את שאר המרכיבים.
- מערבבים היטב בידיים עד שהכל מצופה ברוטב ותבלינים ושמן זית.
- מכניסים לתנור ל50 דקות ב180 מעלות.
- אחרי 25 דקות - מוציאים, הופכים על מלקחיים ומחזירים לתנור עד סוף הזמן.
זהו! מוכן!