4.8אלף
הדפסה
כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך
כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך הן עוד כנפיים נהדרות שלא תוכלו להפסיק לאכול. רוטב ברביקיו מרכיבים ביתיים, טעים, מלא טעם ומיוחד - יחד עם ציפוי פריך שעוטף את הכנפיים במעטפת שתהפוך לכם את הכנפיים לפריכות וטעימות במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים, חוצים אותן על העצם ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה את הקטשופ, החומץ, הדבש, חרדל הדיז'ון ואבקת הבצל ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים מכוסות רוטב.
- סוגרים את הקערה עם נילון נצמד ומכניסים למקרר ללפחות חצי שעה עד שעתיים.
- מכינים קערה עם כוס קמח.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר קטן.
- כשהשמן רותח (180 מעלות) - טובלים כל כנף בקמח. מוודאים שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים - ומכניסים לשמן הרותח.
- מטגנים לפחות 5 דקות עד להשחמה יפה של הציפוי ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!