6אלף
הדפסה
כנפיים בציפוי טמפורת בירה
אין כמו צפייה במשחק כדורסל או כדורגל בליווי מנת כנפיים נהדרת. כנפיים בציפוי טמפורת בירה הן בדיוק מה שאתם צריכים בשביל חווית צפייה מושלמת!
- זמן הכנה : 30 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- קמח - כוס
- קורנפלור - חצי כוס
- פפריקה מתוקה - כף (אפשר גם חריפה)
- אבקת שום - כפית
- צ'ילי גרוס - רבע כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים - לפי הצורך
- בירה - בהירה בטעם האהוב עליכם - 300 מ''ל
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
- מכניסים את כל הכנפיים לסיר קטן וממלאים מים עד לכיסוי ועוד קצת.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עוד 3 דק'.
- מכבים את האש, מסננים מהמים ומחכים 20 דק' שהכנפיים יתקררו.
- בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור והתבלינים.
- מוסיפים את הבירה לאט לאט (מומלץ לא מגובה רב כדי שלא תעשה הרבה קצף) תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה סמיכה מאוד.
- מחממים שמן קנולה לרתיחה בסיר קטן או צ'יפסר.
- לוקחים כל כנף - טובלים בבלילה ומוודאים שהיא מצופה מכל הכיוונים - ומכניסים לשמן הרותח בזהירות.
- מטגנים את הכנפיים 6 דקות בשמן הרותח ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס מתובל היטב ובירה קרה!