מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בציפוי טמפורת בירה

כנפיים בציפוי טמפורת בירה

מאת אסף כהן
כנפיים בטמפורת בירה

כנפיים בציפוי טמפורת בירה

על ידי 8 בנובמבר 2016

אין כמו צפייה במשחק כדורסל או כדורגל בליווי מנת כנפיים נהדרת. כנפיים בציפוי טמפורת בירה הן בדיוק מה שאתם צריכים בשביל חווית צפייה מושלמת!

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • מכניסים את כל הכנפיים לסיר קטן וממלאים מים עד לכיסוי ועוד קצת.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עוד 3 דק'.
  • מכבים את האש, מסננים מהמים ומחכים 20 דק' שהכנפיים יתקררו.
  • בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור והתבלינים.
  • מוסיפים את הבירה לאט לאט (מומלץ לא מגובה רב כדי שלא תעשה הרבה קצף) תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה סמיכה מאוד.
  • מחממים שמן קנולה לרתיחה בסיר קטן או צ'יפסר.
  • לוקחים כל כנף - טובלים בבלילה ומוודאים שהיא מצופה מכל הכיוונים - ומכניסים לשמן הרותח בזהירות.
  • מטגנים את הכנפיים 6 דקות בשמן הרותח ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס מתובל היטב ובירה קרה!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: