3.8אלף 
הדפסה
כנפיים במרינדה אסייתית בתנור
אוהבים כנפיים במרינדות מיוחדות? אתם חייבים לנסות כנפיים במרינדה אסייתית. הכנפיים יושבות במרינדה חמוצה-מתוקה-מלוחה-חריפה עדינה במיוחד שמתקרמלת בתנור והופכת את חווית הכנפיים שלכם למעדן נהדר!
במתכון לכנפיים במרינדה אסייתית בתנור אני עושה שימוש ברטבים שלא תמיד יש בבית - אבל ניתן לרכוש בכל סופר במדף המוצרים האוריינטלים או מדף הרטבים.
- זמן הכנה : 25 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
- כמות : קילו כנפיים
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- רוטב הוי סטיר - 2 כפות
- רוטב הויסין - 2 כפות
- שום כתוש - 4 שיניים
- רוטב סרירצ'ה - חצי כף (אפשר גם כפית טבסקו במקום)
- מים רותחים - 3 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן באמצע על העצם ומניחים בקערה.
- מערבבים בקערה אחרת את כל מרכיבי המשרה עד שהם נעשים אחידים.
- שופכים את המרינדה לקערה של הכנפיים - ומערבבים טוב טוב בידיים.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד 4 שעות.
- מסדרים את הכנפיים על נייר אפיה עם רווחים בין כל כנף.
- מכניסים לתנור ב190 מעלות ל30 דקות כשאחרי 15 דקות הופכים את הכנפיים באמצעות מלקחיים.
זהו! מוכן!
רצוי להגיש עם תפוחי אדמה בתנור.