7.4אלף 
הדפסה
כנפיים במייפל בתנור
כנפיים במייפל יהפכו מיד לכנפיים הכי טעימות שהכנתם (טוב, אולי חוץ מכנפיים באפלו). אלו כנפיים מתקתקות, מתפרקות מהעצם וכל כך טעימות שלא תוכלו לחכות שיתקררו לפני שתטרפו את כולן. אני ממליץ בחום להשתמש במייפל אמיתי ולא בתחליפי בטעם. ההבדל בטעם הוא אסטרונומי - ושימוש במייפל אמיתי יהפוך לכם את המנה לטעימה בצורה בלתי רגילה.
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- מייפל - כוס
- רוטב טריאקי - רבע כוס
- סויה - כף
- חרדל - כפית גדושה
- שום כתוש - 2 שיניים
- פלפל שחור גרוס - כפית
- שמן - מעט מאוד - אפשר ספריי שמן
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן.
- חותכים את הכנפיים על העצם ל2 חלקים (אם יש חלק נוסף קטן - מעיפים אותו).
- שמים את הכנפיים בקערה - מוסיפים את כל המרכיבים פרט לשמן ולשים טוב טוב בידיים.
- עם השמן משמנים תבנית חסינת חום ומעבירים פנימה את הכנפיים - מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל50 דקות.
- לאחר 50 דקות - פותחים את התנור ובעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים.
- מעלים את הטמפרטורה ל210 מעלות ומחזירים את הכנפיים לעוד 10-15 דקות עד השחמה מלאה של הכנפיים.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את הכנפיים - ללא כל הרוטב לקערת הגשה.
זהו! מוכן!
מגישים עם נאצ'וס ורוטב סלסה - וכמובן מגבונים לחים.