3.8אלף 
הדפסה
כנפיים בחרדל ועגבניות
כן כן, קראתם נכון - כנפיים ברוטב חרדל ועגבניות. זה כל כך טעים שתתבאסו שלא חשבתם על זה קודם. הכנפיים מקבלות ארומה חמצמצה של עגבניות כשהחרדל יחד עם שאר מרכיבי המשרה משלימים לטעם נהדר.
הכנפיים מצויינות גם על מנגל.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- מיץ עגבניות טבעי - שלושת רבעי כוס. אני השתמשתי במיץ מקרטון. תרגישו חופשי בעניין הזה.
- חרדל - 2 כפות
- רוטב ווטשסטר - כף
- רוטב סויה - כף
- סילאן - כף (לא חובה)
- מי לימון - מלימון אחד
- שום כתוש - שן
- צ'ילי גרוס - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן מיותר.
- חוצים כל כנף בסכין על העצם.
- מסדרים את הכנפיים בקערה חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד בקערה.
- יוצקים את הרוטב על הכנפיים.
- סוגרים את התבנית בנייר כסף - ומכניסים לחצי שעה למקרר לפחות.
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מכניסים את הכנפיים לחצי שעה.
- לאחר חצי שעה מסירים את נייר הכסף - הופכים את הכנפיים - מעלים את החום בתנור ל220 מעלות ומבשלים עוד חצי שעה.
זהו! מוכן!