3.1אלף
הדפסה
כנפיים בדבש לימון ופלפלים
כנפיים בציפוי דבש ולימון עם פלפלים הן כנפיים טעימות, כייפיות ומוצלחות במיוחד. הדבש והלימון מתחברים יחד למרינדה טעימה והפלפלים מקבלים את הטעמים של הכל ומשמשים כנשנוש בפני עצמם.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים אותן על העצם ל2 חלקים.
- מכניסים את הכנפיים לסיר קטן וממלאים מים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות.
- בינתיים חותכים את הפלפל האדום לרצועות ואת הבצל לחצאי פרוסות - שניהם לעובי של חצי ס"מ.
- מערבבים בקערה את הדבש והלימון עד שהם מתאחדים.
- מסננים את הכנפיים מהמים.
- מפזרים על הכנפיים את הקמח ומערבבים (מומלץ לערבב עם כף עץ כי הכנפיים חמות).
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח מכניסים את הכנפיים ומטגנים 3 דקות עד שהן משחימות קלות.
- מוציאים לקערה.
- במחבת גדולה מחממים שמן זית.
- מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף והפלפל מתרכך.
- מוסיפים את הדבש והלימון ואת הכנפיים.
- מטגנים תוך ערבוב והקפצה עד שהרוטב מצטמצם והכנפיים מקבלות ציפוי דביק שיושב עליהן טוב.
זהו! מוכן!
מגישים עם רוטב צ'ילי חריף.