3.8אלף 
הדפסה
חזה עוף ממולא עגבניות שרי ופטריות בתנור
מנה יפה, טעימה ונהדרת של חזה עוף ממולא בפטריות ועגבניות שרי בציפוי פריך שנעשה בתנור. אמנם לא הכי קלה להכנה - אבל גם לא מאוד מסובכת ושווה את ההשקעה.
- זמן הכנה : 30 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים.
- קוצצים את הבצל.
- מחממים שמן זית במחבת.
- כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף ומתחיל להשחים.
- מוסיפים את השום הכתוש והפטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות עד שהפטריות משחימות.
- מוסיפים את העגבניות, מלח פלפל שחור ואורגנו - ומטגנים תוך ערבוב 3 דקות ומורידים מהאש.
- פורסים כל נתח של חזה העוף ל3 פרוסות (כמו שניצלים)
- מכינים קערה אחת עם 2 ביצים טרופות וקערה אחת עם המון פרורי לחם.
- מכינים תבנית לתנור עם שוליים גבוהים ומשמנים אותה עם ספריי שמן.
- מניחים בקצה של כל נתח חופן מלית ומגלגלים - וסוגרים בעזרת קיסם.
- מעבירים לקערת הביצה ועוטפים את הנתח בבביצה טרופה.
- מעבירים לקערת פרורי הלחם ועוטפים היטב.
- מניחים בתבנית המשומנת.
- חוזרים על הפעולה עד שנגמרים הנתחים.
- מזליפים מעל הנתחים שמן זית.
- מכניסים את התבנית לתנור ל25 דקות ב180 מעלות.
זהו! מוכן!