5.2אלף 
הדפסה
חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק
חזה עוף בציפוי פריך וקל מוקפץ בצ'ילי מתוק עם ציפוי שומשום - מנה קלה להכנה וטעימה מאוד שאפשר להכין בממש כמה דקות של עבודה - וצ'יק צ'ק לשבת ולאכול. חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק - קל להכין וכיף לאכול!
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1 שלם
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אבקת שום - כפית
- קמח - 2 כפות
- קורנפלור - 2 כפות
- צ'ילי מתוק - כוס
- שומשום - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
- חותכים את חזה העוף לקוביות גסות ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה מלח, פלפל, אבקת שום ו2 כפות קמח ומערבבים היטב עד שחזה העוף מצופה כולו.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב - כך גם נתחי חזה העוף לא ידבקו אחד לשני.
- מטגנים את חזה העוף בשמן עמוק 3 דקות עד להשחמה ומוציאים לקערה.
- מחממים במחבת 2 כפות שמן קנולה.
- מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומביאים לרתיחה - הצ'ילי המתוק צריך לבעבע כולו.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף המטוגנים - ומקפיצים.
- מקפיצים משהו כמו 3-4 דקות עד שכל הנתחים מצופים והצ'ילי המתוק נעשה סמיך יותר ודביק יותר.
- מוסיפים שומשום בכיף - מקפיצים עוד חצי דקה ומוציאים.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז - או פשוט כמו שזה.