מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

מאת אסף כהן
חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק

על ידי 8 בספטמבר 2015

חזה עוף בציפוי פריך וקל מוקפץ בצ'ילי מתוק עם ציפוי שומשום - מנה קלה להכנה וטעימה מאוד שאפשר להכין בממש כמה דקות של עבודה - וצ'יק צ'ק לשבת ולאכול. חזה עוף מוקפץ בצ'ילי מתוק - קל להכין וכיף לאכול!

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות גסות ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה מלח, פלפל, אבקת שום ו2 כפות קמח ומערבבים היטב עד שחזה העוף מצופה כולו.
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב - כך גם נתחי חזה העוף לא ידבקו אחד לשני.
  • מטגנים את חזה העוף בשמן עמוק 3 דקות עד להשחמה ומוציאים לקערה.
  • מחממים במחבת 2 כפות שמן קנולה.
  • מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומביאים לרתיחה - הצ'ילי המתוק צריך לבעבע כולו.
  • מוסיפים את נתחי חזה העוף המטוגנים - ומקפיצים.
  • מקפיצים משהו כמו 3-4 דקות עד שכל הנתחים מצופים והצ'ילי המתוק נעשה סמיך יותר ודביק יותר.
  • מוסיפים שומשום בכיף - מקפיצים עוד חצי דקה ומוציאים.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז - או פשוט כמו שזה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: