חזה עוף בתנור במרינדת קטשופ וחרדל עם פטריות ובצל

מפחדים להכין חזה עוף בתנור? אל דאגה! לפניכם מתכון נהדר של חזה עוף במרינדת קטשופ וחרדל בשילוב עם פטריות ובצל - שלא רק ישאיר את חזה העוף עסיסי - אלא שתרצו לאכול ממנו עוד ועוד ועוד. חזה עוף בקטשופ וחרדל זו מנה קלה, מהירה וטעימה מאוד!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- חזה עוף - 3 נתחים
- קטשופ - 3 כפות
- חרדל גרגרים - כף וחצי
- בצל - 1
- פטריות - סלסלה
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף משאריות עצמות ושומן.
- ממליחים ופלפלים משני הצדדים.
- מערבבים בקערה את הקטשופ עם החרדל.
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- במחבת מחממים 2 כפות שמן קנולה.
- כשהשמן חם - מכניסים את חזה העוף ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שחזה העוף משחים קלות.
- מוציאים את חזה העוף מהמחבת ומניחים בסיר יציקה שאפשר להכניס לתנור.
- מתחילים לחמם תנור ל180 מעלות.
- על אותו השמן המחבת - מכניסים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף.
- מוסיפים את הפטריות, ממליחים מעט ומפלפלים מעט.
- מקפיצים ומבשלים תוך ערבוב עד שהפטריות מתרככות.
- יוצקים את התערובת החרדל והקטשופ על גבי נתחי חזה העוף ודואגים שכל הנתחים יצופו ברוטב.
- מפזרים מעל את הבצל והפטריות.
- מכניסים לתנור ל20 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם סלט טרי ותוספת תפוחי אדמה.