מתכונים קלים מתכוני עוף חזה עוף במרינדה פיקנטית

חזה עוף במרינדה פיקנטית

מאת אסף כהן
חזה עוף במרינדה פיקנטית

חזה עוף במרינדה פיקנטית

על ידי 17 באפריל 2016

קוביות חזה עוף בציפוי פריך ופיקנטי שיכול לבוא כמנה עיקרית או אפילו כתוספת לסלט עלים טרי. חזה העוף מושרה במרינדה פיקנטית שמורכבת מסילאן איכותי, סויה וצ'ילי חריף שנותנים לו טעמים נהדרים ויתאימו לכם כמעט לכל ארוחה.

שימו לב שאנחנו ממליצים להשתמש במוצר שהוא 100% סילאן ללא תוספות סוכר.

מכניסים את העוף לקערה ומוסיפים את הרטבים

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס ושמים בקערה.
  • מוסיפים את הרטבים והשום הכתוש לקערה ומערבבים היטב.
  • סוגרים את הקערה במכסה או ניילון נצמד ומכניסים למקרר להשריה של שעה עד 4 שעות (כל המרבה הרי זה משובח)
  • לאחר ההשרייה מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכינים קערה עם קמח.
  • מצפים כל קוביית חזה עוף בקמח ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים את חזה העוף 3-4 דקות ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

אפשר להגיש על סלט עלים ברוטב וניגרט, אפשר להגיש על אורז לבן - אין גבול לאפשרויות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: