4.5אלף
הדפסה
חזה עוף במרינדה ביתית
נתחי חזה עוף במרינדה שמורכבת מדברים שיש בכל בית. נתחי חזה העוף שוכבים במרינדה טובה ויוצאים טעימים, עסיסיים ומושלמים לכריכים, סלטים או עם תוספות אחרות.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף וחותכים לנתחים בעובי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים (פרט לספריי שמן...) ומערבבים היטב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ל4 שעות (מינימום שעתיים - כמה שיותר יותר טוב)
- לאחר זמן ההשריה מוציאים מהמקרר ומחממים מחבת עם מעט ספריי שמן.
- כשהמחבת חמה מוסיפים את נתחי חזה העוף.
- מטגנים מכל הכיוונים 4-5 דקות - עד שכשחותכים נתח עבה הבפנים שלו לבן לחלוטין.
זהו! מוכן! מגישים על סלט ירוק, על אורז לבן או בתוך כריך עם הרבה ירקות.