3.3K 
הדפסה
חזה עוף במרינדה ביתית
נתחי חזה עוף במרינדה שמורכבת מדברים שיש בכל בית. נתחי חזה העוף שוכבים במרינדה טובה ויוצאים טעימים, עסיסיים ומושלמים לכריכים, סלטים או עם תוספות אחרות.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף וחותכים לנתחים בעובי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים (פרט לספריי שמן...) ומערבבים היטב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד.
- מכניסים למקרר ל4 שעות (מינימום שעתיים - כמה שיותר יותר טוב)
- לאחר זמן ההשריה מוציאים מהמקרר ומחממים מחבת עם מעט ספריי שמן.
- כשהמחבת חמה מוסיפים את נתחי חזה העוף.
- מטגנים מכל הכיוונים 4-5 דקות - עד שכשחותכים נתח עבה הבפנים שלו לבן לחלוטין.
זהו! מוכן! מגישים על סלט ירוק, על אורז לבן או בתוך כריך עם הרבה ירקות.