4.6אלף 
הדפסה
חזה עוף בטמפורה בזיגוג שום ודבש
חזה עוף בטמפורה בזיגוג שום ודבש הוא טעים, קל להכנה ובעל טעם אסייתי מיוחד. לא עוד טמפורת חמוץ מתוק רגילה - הפעם הלכנו על דברים בריאים יותר. שום, דבש וחומץ אורז שנותנים טעמים אוריינטלים משובחים ועושים חגיגה של טעמים בפה.
- זמן הכנה : 30 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הטמפורה עם מטרפה. טורפים היטב עד שמקבלים בלילה חלקה ללא גושים.
- מכסים את הטמפורה בניילון נצמד ומניחים חצי שעה.
- מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות בגודל של ס"מ וחצי - 2.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח - מכניסים את כל קוביות חזה העוף לבלילת הטמפורה ומשקיעים אותם היטב.
- מכניסים אחת אחת את קוביות חזה העוף המצופות לשמן הרותח - מדי פעם מפרידים בין הקוביות עם כף עץ שלא ידבקו אחת לשניה.
- מטגנים את חזה העוף בשמן עד שהטמפורה מזהיבה קלות ומוציאים לנייר סופג.
- במחבת גדולה שמים את כל מרכיבי הרוטב פרט לקורנפלור ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
- מערבבים את כפית הקורנפלור עם כף מים ומוסיפים לרוטב ומביאים שוב לרתיחה.
- מכניסים את כל נתחי חזה העוף בטמפורה ומתחילים להקפיץ ולערבב 2-3 דקות עד שכל הרוטב מסמיך ונצמד לקוביות חזה העוף - וכמעט ולא נשאר רוטב במחבת.
- תוך כדי ההקפצה והערבוב מוסיפים שומשום בכיף שידבק היטב לנתחים.
זהו! מוכן!
מגישים עם אורז לבן או צ'יפס.