מתכונים קלים מתכוני בשר תבשיל בשר טחון ותפוחי אדמה

תבשיל בשר טחון ותפוחי אדמה

מאת אסף כהן
תבשיל בשר טחון ותפוחי אדמה

תבשיל בשר טחון ותפוחי אדמה

על ידי 25 ביוני 2013

תבשיל מתקתק עם טעם מפתיע של בשר טחון עם תפוחי אדמה וירקות. המתקתקות של התבשיל מגיעה מדבש אשר יחד עם סויה ומעט מיץ לימון מעדנים את הטעמים ומתקבל תבשיל מתקתק, טעים ומפתיע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לחצי פרוסות.
  • פורסים את הגזר לפרוסות.
  • חותכים את הקישואים לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל האדום לחתיכות גסות
  • פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות - או קוביות מי שרוצה.
  • מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח.
  • כשהוא חם מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד שתפוחי האדמה משחימים יפה יפה מכל הצדדים.
  • מוסיפים את הקישואים, הפלפל והשום וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו.
  • מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומערבבים.
  • מוסיפים את הדבש, הסויה, הלימון והפלפל השחור - ומערבבים.
  • סוגרים עם מכסה ומבשלים כ-20 דקות תוך ערבוב מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים ומוכנים לאכילה.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: