פסטה בטטטופו

מאת יעל נתן-גולדשטיין
פסטה בטטופו

פסטה בטטטופו

על ידי 24 ביוני 2013

רוטב טבעוני לפסטה - קל להכנה, טעים ובריא מאוד. לאנשים שרוצים להעשיר את הפסטה שלהם ברוטב עשיר, טעים ומשביע במיוחד.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים תערובת של שמן זית, כפית שום כתוש, פלפל שחור גרוס, 3 כפות רוטב סויה, וכפית דבש.
  • חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים בתערובת לחצי שעה לפחות.
  • בינתיים קוצצים את הבטטות לקוביות קטנות.
  • מטגנים את הבטטות עד להתרככות, או מאדים במים ולאחר מכן מקפיצים בשמן זית.
  • מוסיפים את השום הכתוש.
  • מוסיפים לבטטות הרכות את קוביות הטופו עם הנוזלים של המרינדה.
  • מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה, ומוסיפים אל התערובת ומערבבים.
  • מתקנים תיבול: מוסיפים שמן זית, אורגנו טרי, מלח ופלפל שחור גרוס.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: