2.5אלף
הדפסה
פסטה בטטטופו
רוטב טבעוני לפסטה - קל להכנה, טעים ובריא מאוד. לאנשים שרוצים להעשיר את הפסטה שלהם ברוטב עשיר, טעים ומשביע במיוחד.
מרכיבים
- טופו - חבילה אחת
- בטטות - 2
- סויה - 3 כפות
- דבש - (או סילאן) כפית
- שום כתוש - כפית
- אורגנו טרי
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית
הוראות הכנה
- מכינים תערובת של שמן זית, כפית שום כתוש, פלפל שחור גרוס, 3 כפות רוטב סויה, וכפית דבש.
- חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים בתערובת לחצי שעה לפחות.
- בינתיים קוצצים את הבטטות לקוביות קטנות.
- מטגנים את הבטטות עד להתרככות, או מאדים במים ולאחר מכן מקפיצים בשמן זית.
- מוסיפים את השום הכתוש.
- מוסיפים לבטטות הרכות את קוביות הטופו עם הנוזלים של המרינדה.
- מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה, ומוסיפים אל התערובת ומערבבים.
- מתקנים תיבול: מוסיפים שמן זית, אורגנו טרי, מלח ופלפל שחור גרוס.
זהו! מוכן!
בתאבון!