מתכונים קלים מתכוני בשר פטריות ממולאות בשר בתנור

פטריות ממולאות בשר בתנור

מאת אסף כהן
פטריות ממולאות בשר בתנור

פטריות ממולאות בשר בתנור

על ידי 24 באוגוסט 2016

פטריות ממולאות בשר בתנור זו מנה קלה ופשוטה שאפשר להכין במהירות והיא פשוט מעדן. פטריות ממולאות בשר ניתן להגיש ככיבוד, כחלק מארוחה גדולה או אפילו כמנה עיקרית בפני עצמה.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • בקערה גדולה שמים את הבשר, התבלינים, 2 כפות שמן זית וסודה.
  • מערבבים היטב עם הידיים לפחות 2-3 דקות ושמים בצד ל15 דק'.
  • לוקחים כל פטריה, מוציאים לה את הרגל ופותחים את השוליים של הכובע.
  • ממלאים כל פטרייה בנדיבות במלית הבשר ויוצרים מעיין גבעה על גבי הפטרייה - ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  • מפזרים מעל כל פטרייה פרורי לחם.
  • מזליפים בנדיבות שמן זית על גבי פרורי הלחם.
  • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל20 דק'.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש עם טחינה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: