4.4אלף 
הדפסה
פטריות ממולאות בשר בתנור
פטריות ממולאות בשר בתנור זו מנה קלה ופשוטה שאפשר להכין במהירות והיא פשוט מעדן. פטריות ממולאות בשר ניתן להגיש ככיבוד, כחלק מארוחה גדולה או אפילו כמנה עיקרית בפני עצמה.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- פטריות - 2 סלסלאות - פטריות כמה שיותר גדולות
- בשר טחון - חצי קילו
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מי סודה - שמינית כוס (לא סודה לשתיה אלא מים עם גזים)
- פרורי לחם - חצי כוס
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- בקערה גדולה שמים את הבשר, התבלינים, 2 כפות שמן זית וסודה.
- מערבבים היטב עם הידיים לפחות 2-3 דקות ושמים בצד ל15 דק'.
- לוקחים כל פטריה, מוציאים לה את הרגל ופותחים את השוליים של הכובע.
- ממלאים כל פטרייה בנדיבות במלית הבשר ויוצרים מעיין גבעה על גבי הפטרייה - ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
- מפזרים מעל כל פטרייה פרורי לחם.
- מזליפים בנדיבות שמן זית על גבי פרורי הלחם.
- מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל20 דק'.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם טחינה.