5אלף 
הדפסה
כדורי בשר בציפוי פרורי לחם
נמאס מכדורי בשר בנאלים? תעלו אותם שלב. כדורי בשר בציפוי פרורי לחם הם פריכים וטעימים ממש. כדורי בשר בציפוי פרורי לחם מתאימים לאורחת ערב כייפית עם ילדים או כמנה בארוחת בופה ובכל פעם שבא לכם לעשות משהו מיוחד עם בשר טחון.
- זמן הכנה : 40 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- כמות : 15-20 כדורים. תלוי בגודל
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל קטן קטן.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים את הפפריקה, הכמון, המלח, הכוסברה הקצוצה, הפלפל השחור ואבקת השום.
- מערבבים היטב, מבשלים עוד 3-4 דקות תוך ערבוב ומורידים מהאש ומחכים שיתקרר.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את פרורי הלחם והביצים ומערבבים הכל יחד.
- מכינים קערה עם 2 ביצים טרופות וקערה עם פרורי לחם - וצלחת אחת ריקה.
- יוצרים כדור דחוס מתערובת הבשר (בהתחלה זה יהיה קצת קשה - אבל תתעקשו עם התערובת עד שנהיה כדור טוב).
- טובלים בעדינות בביצה ואז מצפים בפרורי לחם ומעבירים לצלחת הריקה.
- חוזרים על הפעולה עד שנגמר הבשר.
- מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח (ממש רותח - 180 מעלות) מכניסים את כדורי הבשר המצופים פנימה.
- מטגנים 7 דקות עד להזהבה מלאה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי מתוק או חריף.