מתכונים קלים מתכוני בשר כדורי אורז במילוי צ'ילי קון קרנה

כדורי אורז במילוי צ'ילי קון קרנה

מאת יעל נתן-גולדשטיין
כדורי אורז במילוי צ'ילי קון קארנה

כדורי אורז במילוי צ'ילי קון קרנה

על ידי 6 במאי 2013

כדורי אורז במילוי צ'ילי קון קרנה הם צורת הגשה נפלאה ומדליקה לצ'ילי המסורתי. רעיון מצוין להגשה באירוחים, ארוחות מיוחדות, אירועים ועוד.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 1h 30 min
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • קוצצים את העגבניות הפלפלים והכוסברה.
  • בסיר רחב מחממים שמן.
  • כשהשמן חם מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים. מוסיפים כמון, מלח ופלפל.
  • כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים את העגבניות והשעועית הלבנה, עם מעט מים.
  • מוסיפים את התיבול: הפלפלים, הצ'ילי, הפפריקה, הכוסברה, מלח ופלפל שחור טחון.
  • מבשלים כשעה וחצי עד שהרוטב מצטמצם.
  • מכינים את האורז לפי ההוראות.
  • כשהוא מתקרר יוצרים חצי עיגול בידיים רטובות, ממלאים, מניחים בזהירות, יוצרים עוד חצי כדור וסוגרים. מהדקים בזהירות.

זהו! מוכן!

המלצה: לערבב בצל ירוק באורז - זה מוסיף רעננות לטעם ולמראה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: