5.6אלף 
הדפסה
טורטייה עם בשר ופלפלים
טורטייה עם בשר טחון מתובל ופלפלים מוקפצים וקצת חריפים זו מנה פשוט נהדרת. טורטייה עם בשר ופלפלים היא מנה קלה להכנה ומומלצת כארוחת ערב קלילה בעיקר כשרוצים להתפנק על ארוחה משביעה, כייפית ופשוטה
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- כמות : 5-6 טורטיות
מרכיבים
- טורטיות - 6 קטנות
- בשר טחון - חצי קילו
- בצל - 1
- פלפל אדום - 1
- פלפל ירוק חריף - 1
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מיונז - 3 כפות
- צ'ילי מתוק - 3 כפות
- עגבניה - 1
- מלפפונים חמוצים - גדולים - קופסת שימורים אחת
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות גסות.
- חותכים את הפלפל הירוק לטבעות (מי שמפחד מהחריפות - שיוציא את הגרעינים)
- מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות כשמדי כמה דקות מערבבים.
- מורידים מהאש.
- מערבבים בקערה את המיונז והצ'ילי המתוק יחד.
- פורסים את העגבניות לחצאי פרוסות דקות.
- פורסים 3-4 מלפפונים חמוצים לפרוסות דקות.
- מחממים את הטורטיות (כמה שניות במיקרו או 10 שניות מכל צד על מחבת חמה)
- מניחים את הטורטיות על משטח עבודה.
- מורחים את הטורטיות ברוטב הצ'ילי והמיונז.
- מניחים 3-4 פרוסות עגבניה וכמה פרוסות מלפפונים חמוצים.
- מניחים כמות נאה מתערובת הבשר והפלפלים.
- סוגרים את הטורטייה.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.