מתכונים קלים מתכוני בשר המבורגר בשר ותרד

המבורגר בשר ותרד

מאת אסף כהן
המבורגר תרד

המבורגר בשר ותרד

על ידי 20 באוקטובר 2015

כן, ההמבורגר ירוק! הוא לא טבעוני או צמחוני חלילה. פשוט הוספנו תרד להמבורגר שנתן לו צבע מיוחד וטעם פשוט נהדר. המבורגר תרד זה המבורגר אוורירי, טעים ומיוחד שיאתגר לכם את בלוטות הטעם ויוסיף לכם צבע לחיים.

  • זמן הכנה : 40 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 4 המבורגרים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים את מדליוני התרד הקפואים ל3 דקות במיקרוגל.
  • מעבירים למסננת צפופה (כזו ששוטפים בה אורז למשל) וסוחטים את התרד על הדפנות עם לקקן עד שכל הנוזלים יוצאים.
  • מעבירים את התרד לקערה גדולה ומוסיפים את שאר המרכיבים ולשים היטב לפחות 3-4 דקות.
  • אם התערובת עדיין דלילה וקצת נוזלית - מוסיפים עוד כפית גדושה של קמח.
  • מכינים קציצות המבורגר בגודל של 8 ס"מ (מומלץ להשתמש בטבעות) על משטח. חשוב לוודא שהחלק העליון והתחתון שטוחים כמה שאפשר.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. בינתיים חותכים ירקות, מכינים צ'יפס, מכינים את הלחמניות וכו'.
  • מוציאים מהמקרר. מחממים מחבת פסים עם ספריי שמן או מחבת רגילה עם שמן שטוח.
  • כשהמחבת חמה - מניחים את ההמבורגר.
  • מטגנים 2-3 דקות והופכים לעוד 2-3 דקות. יכול להיות שבעת ההיפוך - ידבק חלק מההמבורגר למחבת. זה בסדר. הוא יתייצב אח"כ.
  • מעבירים מהמחבת ישר ללחמניה שכבר מוכנה עם הירקות והרטבים ומגישים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: