5.1אלף 
הדפסה
פטריות מוקפצות בסויה וכמון
פטריות מוקפצות זה טוב וטעים - אבל בואו ניתן להן טוויסט שיהפוך אותן לפטריות מדהימות. הכמון מוסיף לפטריות טעם וניחוח משגעים שיהפכו לכם את המנה מ"עוד פעם פטריות מוקפצות" ל"נו מתי תכינו שוב את הפטריות המוקפצות האדירות האלה?"
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - סלסלה
- שמן זית - 3 כפות
- סויה - 3 כפות
- כמון - כפית
- אבקת שום - חצי כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן שומשום - כמה טיפות
הוראות הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת.
- כשהשמן חם מוסיפים את הפטריות בשלמותן (מי שרוצה יכול לקצץ את הרגליים לגובה הכיפה של הפטריה - אני אוהב להשאיר).
- מטגנים ומערבבים כל הזמן במשך דקה וחצי עד שהפטריות צרובות היטב.
- מוסיפים את הכמון, אבקת השום והפלפל ומטגנים עוד דקה וחצי תוך ערבוב.
- מוסיפים את הסויה ומקפיצים את הפטריות עד שהן מקבלות צבע כהה מהסויה והסויה נספגת היטב בפטריות.
- מזליפים מעט שמן שומשום, מערבבים קצת ומורידים מיד מהאש ומעבירים לקערה.
זהו! מוכן!