מתכונים קלים מתכונים צמחונייםברוקולי מטוגן בציפוי

ברוקולי מטוגן בציפוי

מאת אסף כהן
ברוקולי מטוגן בציפוי

ברוקולי מטוגן בציפוי

על ידי 19 באפריל 2013

מי שרוצה תוספת טעימה ומשביעה לארוחה קלילה - ברוקולי מטוגן בציפוי זו התשובה שלו. טעים, קריספי, ומשביע. וכמובן - טעים מאוד לילדים.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את הברוקולי במים כדי ששאריות הקרח ירדו ממנו.
  • אם יש פרחים גדולים - מפרקים אותם עם סכין לפרחים קטנים יותר (לא פצפונים)
  • שמים את הברוקולי בקערה, שופכים את כל החומרים חוץ מהשמן ומערבבים טוב טוב עד שכל הברוקולי מצופה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומכינסים את הברוקולי.
  • מטגנים כ - 5 דקות עד שהברוקולי משחים.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם:

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. אישור למידע נוסף

מדיניות פרטיות