4.6אלף 
הדפסה
כנפיים תאילנדיות בתנור
כנפיים תאילנדיות הן כנפיים חמוצות מתוקות עדינות במיוחד. החמיצות מגיעה מפירות הדר וחומץ אורז, והמתיקות מדבש וכמובן גם מפירות ההדר. כנפיים תאילנדיות בתנור הן כנפיים טעימות ומפתיעות במיוחד.
- זמן הכנה : 2h 15 min
- זמן בישול : 30 דקות
- כמות : קילו כנפיים
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- סויה - שמינית כוס
- שמן שומשום - שמינית כוס
- דבש - חצי כוס
- חומץ אורז - רבע כוס
- מיץ לימון - מלימון וחצי
- מיץ תפוזים - מתפוז אחד (בערך רבע כוס)
- בצל - חצי קטן
- כוסברה - רבע צרור
- שומשום - שמינית כוס
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות שומן ונוצות.
- קוצצים את הבצל והכוסברה.
- מערבבים את כל החומרים ומכניסים פנימה את הכנפיים.
- מכניסים למקרר לעתיים לפחות (עד 12 שעות).
- מעבירים את הכנפיים ושלושה רבעים מהרוטב לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות - כשאחרי רבע שעה הופכים את הכנפיים.
זהו! מוכן!