תפוחי אדמה עם קישואים ופלפל אדום הם תוספת מעולה, צבעונית וטעימה לכל ארוחה. יחד עם השום והכוסברה הם הופכים לחגיגה של טעמים, צבעים וריחות נהדרים. מעולה כתוספת לארוחה בשרית או …
מרכיב: שמן זית
.TMtopsite970250 { width: 320px; height: 100px; } @media(min-width: 500px) { .TMtopsite970250 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .TMtopsite970250 { width: 728px; height: 90px; } }
-
-
-
-
-
-
-
פסטרמה הודו
מאת דבי עיזר -
מרק קובה סלק
מאת אסף כהןמרק קובה סלק או קובה באופן כללי הוא ללא ספק המאכל הרשמי של יום שישי בצהריים. רוצים להכין מרק קובה סלק טעים? הנה מתכון נהדר למרק קובה סלק.
-