כל מה שטוב וטעים בטבעות בצל – רק בתנור. טבעות בצל בתנור שומרות על הפריכות של הציפוי מצד אחד, וטעם הבצל מצד שני – במינימום שמן – וכמובן קל מאוד להכנה. טבעות בצל בתנור הן מתובלות היטב, פריכות כמו שצריך ומאוד מאוד טעימות.
מרכיב: אבקת אפיה
-
-
-
טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.
-
-
פיש אנד צ'יפס
מאת אסף כהןפיש אנד צ'יפס – מנה אנגלית מסורתית הכוללת באופן מפתיע דגים וצ'יפס. הדג מצופה במעטפת פריכה עם בירה ומטוגן בשמן עמוק יחד עם הצ'יפס. פיש אנד צ'יפס זו ארוחה משביעה טעימה ומפנקת שתמיד באה טוב.