4.8אלף 
הדפסה
שעועית ירוקה בסויה
שעועית ירוקה בסויה זו תוספת קלה וטעימה מאוד לכל ארוחה. שעועית ירוקה בסויה זו תוספת שמתאים להגיש עם אורז לבן כליווי למנה בשרית של עוף בתנור או בשר. ואפילו כתוספת ירק בלבד - היא פשוט נהדרת, פריכה ומרעננת.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- מים רותחים - חצי כוס
- שעועית ירוקה - 400 גרם (חצי שקית מהקפואים הסופר)
- סויה - 3 כפות
- שומשום - חופן
הוראות הכנה
- שמים את המים הרותחים בסיר קטן ומדליקים את האש מתחת.
- מוסיפים את השעועית ומבשלים 3-4 דקות עד שהיא מתחילה להתרכך - אבל לא מאבדת את הפריכות.
- מוסיפים את הסויה ומבשלים תוך ערבוב עוד 30-40 שניות ומכבים את האש.
- מפזרים שומשום ומערבבים.
זהו! מוכן!