מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט פטריות חם פיקנטי

סלט פטריות חם פיקנטי

מאת אסף כהן
סלט פטריות חם פיקנטי

סלט פטריות חם פיקנטי

על ידי 4 בספטמבר 2014

למי שמחפש סלט מיוחד להגשה שיפתיע את הטועמים - אנחנו ממליצים על סלט פטריות חם, פיקנטי וטעים במיוחד. הפטריות מוקפצות עם פלפל ושום ומקבלות ארומה נפלאה מהסויה ופיקנטיות טעימה מרוטב הטבסקו. סלט פטריות פיקנטי הוא סלט שיפתיע את בלוטות הטעם שלכם לטובה!

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הפטריות לרבעים או שישיות (במקרה של פרטיות בשרניות במיוחד).
  • קוצצים את הפלפלים (אם זה פלפל חריף - להשתדל שלא יכנסו גרעינים)
  • ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
  • כשהחמאה נמסה - מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים חצי דקה.
  • מוסיפים את הפטריות ומליחים.
  • מקפיצים ומטגנים 2-3 דקות תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הסויה והטבסקו ומערבבים.
  • כותשים פנימה את שיני השום ומטגנים תוך ערבוב עוד כדקה.
  • מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה וסוגרים את המחבת.
  • מבשלים על אש נמוכה 8-10 דקות כשכל 3 דקות פותחים ומערבבים מעט.
  • מסירים את המכסה.
  • מוסיפים פלפל שחור, אורגנו ובזיליקום.
  • מבשלים עוד דקה שתיים להתאדות כל הנוזלים.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש מיד כדי שהפטריות ישארו פריכות ולא פלאפיות.

להגיש עם פרוסות לחם או על ברוסקטה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: