מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פסטה מוקפצת עם ירקות

פסטה מוקפצת עם ירקות

מאת אסף כהן
פסטה מוקפצת עם ירקות

פסטה מוקפצת עם ירקות

על ידי 2 במרץ 2014

פסטה מוקפצת עם ירקות בסגנון אסייתי טעים במיוחד. נכון שבד"כ מקפיצים עם נודלס, אבל הפעם מצאתי כי פסטה פנה תתאים הרבה יותר ותשתלב הרבה יותר טוב עם הרוטב, הירקות והטעמים. ניתן גם להשתמש בספירלי (פסטה ביסלי) ולקבל תוצאה טובה. פסטה מוקפצת עם ירקות היא פסטה טעימה מאוד וקלה להכנה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מומלץ לשים מים לפסטה כבר עכשיו ולבשל אותה במקביל למוקפץ - שיהיו מוכנים יחד.
  • חותכים את הגזרים, הפלפלים והקישואים לרצועות באורך אחיד.
  • פורסם את הבצל לחצאי פרוסות.
  • חותכים את התירס הגמדי לשלישים.
  • מחממים במחבת גדולה או ווק את שמן הזית יחד עם הקנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הגזרים והבצל ומטגנים תוך הקפצה במשך 2-3 דקות עד שהם מתרככים.
  • מוסיפים את הפלפל האדום והקישואים ומקפיצים עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את התירס הגמדי והשעועית הירוקה וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים ומקפיצים עוד 5 דקות עד שהכל מתרכך ומורידים מהאש.
  • כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים - אבל לא שוטפים.
  • מכניסים את הפסטה לתוך המחבת - מדליקים חזר על האש ומקפיצים דקה - שתיים עד שכל הפסטה מצופה רוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: