מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, זיתים שחורים וצלפים

סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, זיתים שחורים וצלפים

מאת אסף כהן
סלט פסטה

סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, זיתים שחורים וצלפים

על ידי 9 בינואר 2014

סלט פסטה כל כך טעים וכל כך נהדר שאתם חייבים להכין! סלט פסטה עם ירקות מוקפצים, טוויסט של זיתים שחורים וצלפים ששוברים את החמימות של הסלט. כל כך מרענן וכל כך טעים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הקישואים והפלפלים לקוביות.
  • מחממים במחבת 2 כפות שמן זית.
  • מקפיצים את הקישואים והפלפלים במחבת עד שהם מתרככים.
  • במקביל מרתיחים מים לפסטה.
  • מבשלים את הפסטה למידת אל-דנטה לפי הוראות ההכנה.
  • כשהיא מוכנה - מסננים ומקררים את הפסטה.
  • חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
  • מעבירים את כל המרכיבים לקערה - מוסיפים זיתים שחורים וצלפים.
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס ומתבלים בשמן זית איכותי.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: