מתכונים קלים מתכוני עוף כדורי עוף סיניים בטמפורה

כדורי עוף סיניים בטמפורה

מאת אסף כהן
כדורי עוף סיניים

כדורי עוף סיניים בטמפורה

על ידי 11 בדצמבר 2013

כדורי עוף סיניים בטמפורה זו מנה כייפית, טעימה, ומפנקת שמממש קל להכין. למעשה מדובר בקוביות חזה עוף, שמטוגנות בטמפורה שהופכת לכדור זהוב בשמן עמוק. לאחר מכן מצפים ברוטב ומגישים. טעים מאוד - ונראה כמו מסעדה.

במתכון יש שימוש בחלב. שומרי הכשרות מוזמנים להשתמש בחלב סויה שעושה את העבודה כמו שצריך.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ס"מ ושמים בקערה.
  • מערבבים יחד את כל חומרי הטמפורה בקערה עמוקה. המרקם אמור להיות מאוד מאוד מאוד סמיך.
  • מתחילים להרתיח שמן עמוק בסיר או בצ'יפסר.
  • מפזרים רבע כוס קמח על קוביות חזה העוף ומערבבים.
  • כשהשמן רותח - טובלים את חזה העוף בטמפורה, מצפים אותו מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
  • מכניסים בכל פעם 8-9 קוביות. כמה שניתן שלא יגעו אחת בשניה (כי הן נדבקות).
  • כשהכדורים משחימים היטב - מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם הזלפה נאה של צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי או רוטב חמוץ מתוק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: