מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ברוקולי בקייג'ון ושום בתנור

ברוקולי בקייג'ון ושום בתנור

מאת אסף כהן
ברוקולי בקייג'ון ושום

ברוקולי בקייג'ון ושום בתנור

על ידי 23 ביולי 2013

ברוקולי זו תוספת מעולה לכל ארוחה. הוא בריא וטעים מאוד. ברוקלי בתיבול קייג'ון ושום בתנור הוא בעל טעם עשיר ודומיננטי, ששומר על המרקם הפריך של הברוקולי ומוסיף לו טעמים נהדרים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את הקייג'ון תבלינים בקערה גדולה יחד עם השמן עד שהכל מתאחד.
  • מוסיפים את הברוקולי הקפוא ומערבבים טוב טוב בידיים עד שכל הברוקולי מצופה שמן ותבלינים.
  • מסדרים את הברוקולי המצופה בתבנית חסינת חום.
  • מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה.
  • לאחר חצי שעה מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לרבע שעה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: